Nászéjszaka.hu
2015. január 26., hétfő, Vanda
Erotikus játékok éjszakára

Erotikus játékok éjszakára

Néhány egyszerű játékkal könnyedén megfűszerezheted az éjszakát.

És te milyen szerető vagy?

És te milyen szerető vagy?

Egy elmélet szerint az ágyban 8 szerető típust különböztetünk meg. Te melyikbe tartozol?

Hogyan hódítsam vissza?

Hogyan hódítsam vissza?

Visszavágysz az exedhez? Bevált receptek a visszacsalogató akcióhoz.

5 dolog, amit a nők nem akarnak hallani

5 dolog, amit a nők nem akarnak hallani

Már megint rosszat szóltál és áll a bál? Segítünk, hogy legközelebb ez ne forduljon elő!

Szerelem és szex a dolgos mindennapokban

Szerelem és szex a dolgos mindennapokban

Biztosan ismered a mondást: a jó házasság alapja a jó szex.

Amikor ki kell szállni

Amikor ki kell szállni

Kifogásokat mindig lehet találni arra, hogy miért nem lépsz. De megéri hazudni önmagadnak?

Nászéjszakai buktatók

Nászéjszakai buktatók

Az éjszaka néha nem felel meg elvárásainkak, de egyes buktatókat könnyedén kikerülhetünk.

8 nélkülözhetetlen szexttipp 2010-re

8 nélkülözhetetlen szexttipp 2010-re

  • Élvezz ki minden percet! Íme, 9 szexi ötlet unalmas hétköznapok ellen.
Ne rágd a körmöd!

Ne rágd a körmöd!

  • Körmöd szinte teljes egészében elárulja igazi egészégi állapotodat.
Nászéjszaka.hu » Készülj fel! » Szokások »  Milyen az a tantrikus szex?

Milyen az a tantrikus szex?

2008.09.16. | Utoljára módosítva: 2008.09.22. 07:29:08
Nagyobb betűméret Kisebb betűméret Nyomtatás Cikk továbbküldése
Írta: Szabados Dóra  | Fotó: www.dreamstime.com

A tantra egy olyan misztikus téma a szexben, amit európai emberként nem könnyű megérteni. De ha egyszer kipróbálod...

A tantra szex művelői szerint, mikor a tantrát választod, sokkal teljesebbé válsz, mert felfedezed általa azt a belső érzékiséget, amelyet általában elnyomsz magadban. Emellett pedig, ha megtanulod elsajátítani a tantrikus módszert, azzal kitágíthatod tudatod, azaz sokkal több és többféle élményt tudsz beengedni, és így intenzíven átélni.

A szex szó szanszkrit megfelelője a „Káma”, amely valójában azt jelenti, hogy szerelem és szex együtt jár, osztatlan és oszthatatlan. Talán te is hallottál már a mára klasszikusnak számító, 4. századi tantrikus írásról, a Káma-Szútráról, amely bevezeti olvasóját a szex és a szerelem tudományába. A Káma-Szútra tanításainak alapja a tantra, a cél pedig a testi-lelki egyé válás.  

A tantra is szankszrit szó, jelentése szövedék, fonal, lánc, és valójában olyan óindiai szerelmi művészetet jelöl, amely bevonja a meditációt és  a valódi jelenlétet biztosító koncentrációt a szexbe.

És mit mondanak még a tantra hívei?

A tantra gyakorlása során idővel nem csak a ruhától, de félelemérzettől vagy hamis szégyenérzettől, téves bűntudattól is megszabadulsz, leomlanak benned azok a kulturálisan kódolt határok, amelyeket családi neveltetésed és az egész nyugati társadalom szocializációja során, valamint a kollektív tudatalatti révén magadban hordozol. A Tantra a (szexuális) szabadságról szól. Az egyetlen olyan szellemi gyakorlat, amely azon alapul, hogy a szex szent, és még véletlenül sem bűn, akár házasságon kívül sem.

Megtanulod, hogyan kerülj bensőséges viszonyba magaddal, és hogyan a másikkal, elmélyült, spontán szeretkezésben lesz részed, és nem utolsó sorban az orgazmust is sokkal intenzívebben, mélyebben és határtalanabbul éled át.

Ugyanakkor nem „csupán” a szexualitásban, de mindennapi életedben is erősebbnek fogod érezni magad, és életed más területein is beteljesülnek vágyaid.

A Tantra szerint a szex mindennek a teljessége, kozmikus egységét adja az ellentéteknek, megteremtve az ellentétes töltések kapcsolatát egy olyan ősi energia felhasználásával, amely a világegyetemből származik. A szeretkezés két ember között, átlépés a tudatok között, eszerint kapu is lehet a szexuális és lelki extázis eléréshez egyaránt.

Mit kell hát tennem?

A tantra szerint mindig nézz a párod szemébe (kivéve persze azokat a pillanatokat, mikor az esik jól, ha lecsukod a szemed). A szex ne csupán fizikai aktus legyen, merj érezni és érezd a másikat is!  Ehhez az kell, hogy valóban egymásra figyeljetek.

Az igazi feloldódáshoz szükséges környezet bensőséges és intim, ezért nem árt, ha gondot fordítasz a gyertyákra, illatokra, olajokra, és a zenére is.

Ahhoz, hogy pároddal gyakoroljátok a tantra szexet, természetesen nem kell hívőnek lenned, az viszont jól jön, ha tisztában vagy a - keleti orvoslás szerint - testen található hét energiaközpont, azaz csakra elhelyezkedésével. A tantra tudománya megmutatja neked, hogy melyik csakra életed és személyiséged mely területeire hat, és azt is megtudhatod, hogy ezeken a csakrákon keresztül hogyan harmonizálhatod kedvesed energiáit, illetve hogyan fokozhatod szexuális élményét. 

A tantrikus szexben nem kell elhamarkodni semmit, sőt könnyen lehet, hogy addig nem tapasztalt módon másféle időérzékre tesztek szert, és nagyon elnyújtott, lassú gyönyört éltek meg. A tantra során először a másik lelkét bűvölöd el, és aztán a mentális közelség fokozatosan ráterelődik a fizikai síkra is.

Ha valóban érdekel a tantrikus szex, akkor érdemes részletesen utánajárnod. Nem lesz nehéz dolgod, hiszen ma már rengeteg könyv jelent meg magyar nyelven is a témában. (És nem utolsó sorban a nászéjszaka.hu oldalain is olvashatsz még róla.)

Kapcsolódó cikkek:

Hozzászólások

1. |  Balogh Mária  |  2009.05.16. 14:47:10

Nagy érdekel ez a téma, sokan mondták, hogy erős szexuális kisugárzásom van, de szeretném ha ez másban is megnyilvánulna. Szerintem ki fogom próbálni és nagyon jó lehet....

2. |  koncz Dénes |  2011.03.17. 17:32:11

jelentkezem a tanfolyamra !




Ellenőrző kód

iWant

Bejelentkezés





Regisztráció »
Elfelejtett a jelszavam! »

Keresés


Hozzászólások

Sybian-nal a csúcsra törni
Hol lehet ilyen Sybin-t venni. Láttam egy videót, amelyiken egy nő használa, és ...

Erotikus játékok éjszakára
tecccik...

Nászéjszaka tizenhét évesen
Ez nagyon aranyos! :)...


Cikluskóp





nap
Menstruációs kisokos »

Napipóz

Kettesülés

Kettesülés Még több póz »