Nászéjszaka.hu
2015. február 1., vasárnap, Ignác
Erotikus játékok éjszakára

Erotikus játékok éjszakára

Néhány egyszerű játékkal könnyedén megfűszerezheted az éjszakát.

És te milyen szerető vagy?

És te milyen szerető vagy?

Egy elmélet szerint az ágyban 8 szerető típust különböztetünk meg. Te melyikbe tartozol?

Hogyan hódítsam vissza?

Hogyan hódítsam vissza?

Visszavágysz az exedhez? Bevált receptek a visszacsalogató akcióhoz.

5 dolog, amit a nők nem akarnak hallani

5 dolog, amit a nők nem akarnak hallani

Már megint rosszat szóltál és áll a bál? Segítünk, hogy legközelebb ez ne forduljon elő!

Szerelem és szex a dolgos mindennapokban

Szerelem és szex a dolgos mindennapokban

Biztosan ismered a mondást: a jó házasság alapja a jó szex.

Amikor ki kell szállni

Amikor ki kell szállni

Kifogásokat mindig lehet találni arra, hogy miért nem lépsz. De megéri hazudni önmagadnak?

Nászéjszakai buktatók

Nászéjszakai buktatók

Az éjszaka néha nem felel meg elvárásainkak, de egyes buktatókat könnyedén kikerülhetünk.

8 nélkülözhetetlen szexttipp 2010-re

8 nélkülözhetetlen szexttipp 2010-re

  • Élvezz ki minden percet! Íme, 9 szexi ötlet unalmas hétköznapok ellen.
Ne rágd a körmöd!

Ne rágd a körmöd!

  • Körmöd szinte teljes egészében elárulja igazi egészégi állapotodat.
Nászéjszaka.hu » Készülj fel! » Paplanbúvár »  Hogyan hódítsam vissza?

Hogyan hódítsam vissza?

2009.08.05. | Utoljára módosítva: 2011.05.30. 00:19:02
Nagyobb betűméret Kisebb betűméret Nyomtatás Cikk továbbküldése
Írta: Weisz Babó  | Fotó: www.dreamstime.com

Összevesztetek, sírtál, dühöngtél, megsértődtél, mást kerestél, de rá kellett, hogy jöjj, nem tudsz nélküle élni? Már csak vissza kellene szerezni valahogy, de mégis hogyan?

Bevált receptek a visszacsalogató akcióhoz:

Előfordulhat, hogy már a szakítás másnapján megbánod, hogy búcsút mondtatok egymásnak, és legszívesebben azonnal megkeresnéd, és térden csúszva könyörögnél, hogy csináljatok mindent vissza. Ezt a hibát ne kövesd el! Legalább két vagy három hetet várj, mielőtt bármit is lépnél. Ahhoz, hogy esélyed legyen, exednek is meg kell tapasztalnia, hogy milyen nélküled az élet, hogy milyen téged elveszíteni. Megeshet, hogy ő is arra a következtetésre jut, hogy hiányzol neki, és esetleg adhatnátok egy második esélyt a kapcsolatnak. Ha nem adsz neki időt, nem fogja tudni reálisan átgondolni, hogy tényleg szeretne-e tőled még valamit, vagy sem.

Irányítsd tudatosan érzelmeidet!
Bármilyen felfokozott érzelmi állapotban vagy, ha felhívod volt kedvesed, nyomd el magadban a vágyat az érzelmi kitörésre! Ha dührohamot kapsz, vagy elsírod magad neki a telefonban, csak megnehezíted mindkettőtök helyzetét. A másik esetleg az érezheti, hogy érzelmileg manipulálni akarod, amire semmi szüksége az egyébként is nehéz időszakban. Exed nem lesz hajlandó találkozni veled, ha azt látja, hogy csupán nagy érzelmi jelenetekre számíthat tőled. Ha nyugodtnak és higgadtnak mutatod magad, aki semmit nem akar erőltetni, egyszerűen csak normálisan le akar ülni beszélgetni egy kicsit volt kedvesével, kisebb a valószínűsége, hogy nemet fog mondani.

Gondold át, hogy mit rontottatok el!
Csak akkor tudtok egy egészségesebb párkapcsolatba kezdeni exeddel, ha kiderítitek, mit csináltatok rosszul. Elemezd ki saját magadat is és próbálj rájönni arra, hogy vajon te hol hibáztál. Ne varrj minden rosszat a másik nyakába! Gondold végig, hogy mikor cselekedtél helytelenül, hogy mely tulajdonságaidon kellene változtatnod, és hogy mit hiányoltál a kapcsolatból, illetve vajon volt párod mit hiányolhatott. Emlékezz vissza arra is, hogy milyenek voltatok kapcsolatotok rózsaszín hajnalán, és mi változott negatív irányba. Te milyen voltál akkoriban? És milyen volt Ő, akibe beleszerettél? Mi történt veletek azóta?

Változtass!
Nem elég azzal előrukkolnod volt kedvesednek, hogy higgye el, teljesen megváltoztál. A nagy szavakkal sok mindent nem fogsz elérni, ha a viselkedésedben nem látja, hogy tényleg nem üres beszéd hirtelen jött változásod. Ha magadtól nem megy, kérj segítséget a bizonytalankodások, a harag és féltékenységed leküzdésében. Ha exed belemegy abba, hogy esetleg többször is találkozzatok, hogy bebizonyíthasd, tényleg nem vagy ugyanaz, van esélyed az újra kezdésre.

Szervezd meg a találkozást!
Végy egy mély lélegzetet, és miután átvészelted a szakítás utáni első nehéz időszakot, vedd fel a telefonkagylót, vagy írj neki egy e-mailt, hogy egyáltalán benne van-e egy találkában veled. Próbáld rövidre, egyszerűre, de kedvesre fogni mondanivalódat. Olyan helyszínt válassz, ami mindkettőtök számára ismeretlen, új még, hogy ne villanjanak be a régi, közös emlékek. Jelezze az új találka hely is azt, hogy egy új esélyt akarsz adni a kapcsolatnak.

Ő valószínűleg tudni akarja majd, hogy mégis miért akarsz vele találkozni. Biztosítsd arról, hogy nincsenek rejtett, hátsó szándékaid. Indokolhatod esetleg a kérésedet azzal, hogy szeretnéd visszakapni azt a néhány könyvet és CD-t, amit nála felejtettél. Azt is mondd el neki, hogy szeretnél vele kellemesebb körülmények között találkozni, mint amikor utoljára láttátok egymást, és eszed ágában sincs a régi sérelmeket ragozni.

Ha e-mailt írsz, vagy üzenetet hagysz neki, és egyáltalán nem reagál, adj neki egy hetet, mielőtt újra próbálkozol. Ne kezdj el találgatni, hogy vajon miért nem válaszolt. Lehet, hogy egyszerűen csak gondolkodási időre volt szüksége, vagy éppen nincs a városban.

Mondani sem kell, csípd ki magad!
A találka előtt vedd fel valamelyik új, csinos szerzeményedet és hódíts új frizurával is, legyél ellenállhatatlan. Gondold végig, hogy exed mit nem szeretett rajtad, és azt semmiképp ne vedd fel! A megjelenés felszínes tényezőnek tűnhet, de valójában igen fontos. Ha a legtöbbet hozod ki magadból esztétikailag, nagyobb önbizalommal mész majd el a találkára, és a külső mindez azt jelzi majd exed számára, hogy tényleg valamiféle változáson mehettél keresztül, valószínűleg lelkiekben is. Jó lesz abban a tudatban haza térni, hogy te mindent megtettél, a legjobb formádat mutattad, most már csak rajta múlik, hogy meg akarja ismételni a randit, vagy sem.

Mutatkozz nyugodtnak!
A találkozás előtt ideges leszel, ami természetes, de próbáld félelmeidet leplezni! Keltsd azt a hatást, hogy teljes léleknyugalommal mentél el vele találkozni! Próbálj kellemes dolgokra gondolni, és arra, hogy nem dől össze a világ akkor sem, ha a találkozás még sem lesz olyan áttörő, mint ahogy te azt elgondoltad. Nem exed az egyetlen csinos nő, vagy jóképű férfi a földön, a lehetőségek széles tárháza áll nyitva előtted.

Valld be a hibáidat, de ne esdekelj második esélyért!
Miután a beszélgetés kezdeti, felszínesebb szakaszán túljuttok, egyértelmű, hogy egy idő után kettőtökre terelődik majd a szó. Meséld el exednek, hogy tisztába kerültél a hibáiddal és a változás útjára léptél, hogy egy boldogabb, egészségesebb egyén lehess. Azt is említsd meg neki, hogy alapvetően saját magad miatt akarsz változni, nem pedig azért, hogy valaki másnak a kedvére tegyél (jelen esetben az övére). Ne könyörögj, hogy kezdjétek újra, hanem mondd el volt partnerednek, hogy érted mit hiányolt a kapcsolatból.

Amikor a hibáidról beszélsz, volt partnered valószínűleg egyetértően fog bólogatni, sőt! Ne kezdj el védekezni, illetve dühbe jönni, ha esetleg még hozzátesz valamit a feketelistához! Öntsetek tiszta vizet a pohárba, és türelmesen hallgass végig mindent, ami veled kapcsolatban a szívét nyomja! Biztosan ő is tudatában van annak, hogy ő sem tökéletes, és ha egy kapcsolat kudarcba fullad általában alapvetően azért kettőn áll a vásár.  Ha a találkozás jól sül el, és látja rajtad exed, hogy tényleg más vagy, még az is előfordulhat, hogy ő ajánlja majd fel, hogy ismételjétek meg a találkát.

Adj időt!
Sikerült, találkoztatok, talán még sincs minden veszve. Légy türelemmel, amíg rendezi gondolatait, elképzeli, hogy ti ketten esetleg újra együtt, hogy mennyire más vagy, és belegondol, hogy miért is szakítottatok.
Hatással lesz rá hogy nem voltál követelődző, sem rámenős, érzelmileg sem manipuláltad a találkozás alatt. Sőt, mi több, könnyen lehet, hogy még jól is érezte magát veled. Van mit megemésztenie, tehát küzdd le magadban a vágyat, hogy megkeresd, inkább várj ki, és próbáld meg közben lefoglalni magad. Minden arra vonatkozó erőfeszítésed, hogy ismét vonzó partinak találjon percek alatt lerombolhatod, ha túl hamar elkezded hívogatni.
Ha exed huzamosabb ideig nem jelentkezik, ne gondolj rögtön a legrosszabbra. Lehet, hogy éppen túl sok a munkája, a beteg nagynénjét ápolja, vagy még maga sem biztos abban, hogy mit akar. Maradj optimista, de próbáld élni saját, tőle független életedet!

Válj számára elérhetetlenebbé!
Exed valószínűleg már nem tartott elég jó partinak akkor, amikor elhagyott. Tedd magad tehát számára értékesebbé! Ha például egy nő megtudja, hogy volt pasija elkezdett más lányokkal találkozgatni, akaratlanul is többet fog exében látni, mint előtte. Lássa csak, hogy értékes vagy, kellesz másnak is, és nem esdekelsz a kegyeiért, vagyis neki is újra meg kell hódítania téged.

Ne hanyagold el magad!
Érthető, ha hirtelen magányodban a legkevésbé az érdekel, hogy éppen hogy festesz. Mégis vedd valahogy rá magad, hogy lemenj újra a konditerembe edzeni és ejts utadba egy-két ruhaboltot is új darabokért! Ha formában maradsz, és ápolod külsődet, jobban fogod érezni magad a bőrödben, talán még sem vagy olyan reménytelen eset, hiszen egészen elviselhető a látvány a tükörben. Volt partneredet sem fogja hidegen hagyni, ha jobban nézel ki, mint valaha.

4 dolog, amit soha ne tégy!
1. Ne zaklasd volt kedvesed! Ha állandóan telefonálgatsz, e-maileket, SMS-eket, leveleket küldözgetsz neki, vagy megjelensz esténként a lakása előtt, csak azt éred el, hogy elkezd majd hanyatt homlok menekülni előled. Így semmi esélyed az esetleges békülésre.

2. Ne kényszerítsd találkozásra!
Ne fenyegesd meg azzal, hogy megkeseríted az életét, ha nem találkozik veled legalább még egyszer. Fanatikusnak fog tartani és közös barátaitok is furcsállni fogják a viselkedésedet, vagyis nem fogják megpróbálni meggyőzni exedet, hogy menjen vissza hozzád, sőt!

3. Ne ess depresszióba!
Ha hagyod magad belesüppedni az önsajnálatba, azt életed minden területe megsínyli majd. Ne kockáztasd például jó állásodat azért, mert érzelmi válságban vagy! Inkább próbáld meg elterelni a negatív gondolatokat úgy, hogy a munkádnak és barátaidnak szenteled magad.

4. Ne zárkózz el a világ elől!
Ha magányos farkasként tengeted a napjaidat, csak magadat bünteted, ugyanis esélyt sem adsz arra, hogy találkozz valakivel, aki esetleg megtetszik. Menj el szórakozni a barátokkal, fedezzetek fel új helyeket, el fogják nézni neked, hogy nem hozod a legjobb formádat.
 

Kapcsolódó cikkek:

Hozzászólások

1. |  bea |  2010.06.15. 18:18:15

csípd ki magad ugyan én skin létemre nem szokásom nem vagyok épp az a vékony tipus sem, de az exeim így is vissza várnak-.- amit le irtatok egy kb.:50%-ban müködik.

2. |  Emese |  2010.06.16. 14:56:59

Eleg jol leirtatok ide hogy mit hogyan kell megtenni.....az az egesz hogy en szegyelos vagyok......van egy fiu akit en szeretek angyon tetszik nekem......es nem merek beszelni vele.........atttol felek hogy kivorosodok.......es akkor elkezdenek kacagni......a fiu jart volna velem ha nem lettem volna szegyelos.....es nem tudom elfelejteni.......segitsetek kerlek.....id-m: koavacsemeseanetta09

3. |  Emese |  2010.06.16. 15:04:24

az elobb tevedtem id-m: kovacsemeseanetta09 :D ha akarsz vegy fel

4. |  Domokos Zsuzsa |  2010.07.23. 19:54:07

Nekem nagyon tetszik ez a cikk, és biztos, hogy valakiknek segít is. Sajna, én már nagyon elrontottam az újrakezdés lehetőségét, de legalább tanultam belőle. Most egyedül vagyok, és maradok is, mert nekem nem kell más.... Üdv

5. |  enci |  2010.08.12. 15:58:34

Ez tényleg sikerülhet?mertén nagyon szeretem a voltpárom,és szeretném visszakapni,csak sjna máe elkövettem pár hibát.

6. |  Boxika |  2010.11.02. 15:20:13

Nagyon Jó Ez a Cikk! Valóban sikerülhet? Sajnos most szakított velem barátom és nem bírom nélküle mert szeretem, és nem tudom mit tegyek és mennyi időt várjak h megkeressem? Segítsetek!

7. |  StantonDARLENE26 |  2010.11.26. 14:30:23

Set your own life more simple get the business loans and all you want.

8. |  cucca21 |  2010.12.06. 21:01:15

Ez mind mind teljesen igaz.Egyet kivéve:a tulajdonságain nem nagyon tud változtatni az ember.Ezért figyelembe kell venni, hogy mik azok a dolgok amikkel te vagy a párod ellensúlyozni tudjátok a rossz jellemvonásaitokat.Sajnos néha kevés a szerelem,mégha lelkitársak is vagytok...:( Van aki alkalmatlan párkapcsolatra. Boxika:ha szeret keresni fog,ha nem keres akkor adj magadnak időt hogy megváltozz vagy rendbetedd magad és csak ezután keresd fel,ez akár több hónap is lehet,ha nagy a motiváció akkor minnél hamarabb4

9. |  elena |  2011.03.04. 19:53:52

A cikk jó, én sajnos a szakítás után én még hívogattam és találkoztunk, mert akartam. Mondanom se kell, hogy rosszul sült el minden, és egyre jobban távolodott. Ráadásul nála van egy másik nő is a képben. Hagyni kellett volna egy kicsit békén, így utólag. Mostmár két hete nem beszéltünk, de nagyon hiányzik. Nekem se kell más, talán néhány hónap múlva még teszek még egy kísérletet. Addig próbálok új életet kezdeni,de iszonyatosan szenvedek, ezért nehéz.
Ellenőrző kód

iWant

Bejelentkezés

Regisztráció »
Elfelejtett a jelszavam! »

Keresés


Hozzászólások

Sybian-nal a csúcsra törni
Hol lehet ilyen Sybin-t venni. Láttam egy videót, amelyiken egy nő használa, és ...

Erotikus játékok éjszakára
tecccik...

Nászéjszaka tizenhét évesen
Ez nagyon aranyos! :)...


Cikluskóp

nap
Menstruációs kisokos »

Napipóz

69 (álló verzió)

69 (álló verzió) Még több póz »