Nászéjszaka.hu
2015. február 1., vasárnap, Ignác
Erotikus játékok éjszakára

Erotikus játékok éjszakára

Néhány egyszerű játékkal könnyedén megfűszerezheted az éjszakát.

És te milyen szerető vagy?

És te milyen szerető vagy?

Egy elmélet szerint az ágyban 8 szerető típust különböztetünk meg. Te melyikbe tartozol?

Hogyan hódítsam vissza?

Hogyan hódítsam vissza?

Visszavágysz az exedhez? Bevált receptek a visszacsalogató akcióhoz.

5 dolog, amit a nők nem akarnak hallani

5 dolog, amit a nők nem akarnak hallani

Már megint rosszat szóltál és áll a bál? Segítünk, hogy legközelebb ez ne forduljon elő!

Szerelem és szex a dolgos mindennapokban

Szerelem és szex a dolgos mindennapokban

Biztosan ismered a mondást: a jó házasság alapja a jó szex.

Amikor ki kell szállni

Amikor ki kell szállni

Kifogásokat mindig lehet találni arra, hogy miért nem lépsz. De megéri hazudni önmagadnak?

Nászéjszakai buktatók

Nászéjszakai buktatók

Az éjszaka néha nem felel meg elvárásainkak, de egyes buktatókat könnyedén kikerülhetünk.

8 nélkülözhetetlen szexttipp 2010-re

8 nélkülözhetetlen szexttipp 2010-re

  • Élvezz ki minden percet! Íme, 9 szexi ötlet unalmas hétköznapok ellen.
Ne rágd a körmöd!

Ne rágd a körmöd!

  • Körmöd szinte teljes egészében elárulja igazi egészégi állapotodat.
Nászéjszaka.hu » Készülj fel! » Férfiszakasz »  Fogd a nőt és őrjítsd meg!

Fogd a nőt és őrjítsd meg!

2009.03.08. | Utoljára módosítva: 2009.04.07. 22:59:28
Nagyobb betűméret Kisebb betűméret Nyomtatás Cikk továbbküldése
Írta: Szigethy Hanga  | Fotó: www.dreamstime.com

Vigyázat! Ha megfogadod az alábbi tanácsokat, megeshet, hogy eszeveszett állapotok következnek: egyébként igen békés természetű kedvesed szexre éhes démonná változik, aki annyira rajongani fog érted, hogy néha még a saját nevét is elfelejti zavarában.

Amennyiben a nőt olyan fenomenális élményekben szeretnéd részesíteni, hogy úgy istenigazából elvedd a maradék józan eszét is, és olyan szinten magadba akarod bolondítani, hogy sóvárogjon minden érintésedért - tanulj régi hibáidból, és változtass!


Az ügyes kézjáték titka

Ha kezeiddel szeretnéd kedvesedet a csúcsok csúcsára juttatni, ne próbáld minden ujjadat belevonni az erotikus játékba. Egy ujjal is lehet akár teljes az élmény, ha az az egy megfelelő pozícióból, és megfelelő mértékben csiklandoz.

Amikor a nők magukat simogatják, csuklójuk általában alhasuk legalsó részén nyugszik. Ha kedvesed is hasonló módon elégíti ki magát, te is helyezd kezed oda, ahová ő szokta, mert kezed állásától függ, hogy ujjaid milyen érzést keltenek csiklójában. Feküdj mellé és kezeddel finoman simítsd végig testét az alhasi tájéktól kezdve, amíg el nem éred ujjaiddal lábai között azt a bizonyos féltve őrzött pontot. Így a te ujjaid is az övéihez hasonló szögből fogják előidézni a felforrósító, bizsergető érzéseket.

Ne siesd el a dolgot! Szépen, lassan haladj egyre lejjebb és beljebb, hogy fokozd az izgalmakat. Először csak ujjaid hegyével simogasd combjait és a fürdőruhavonalat, játszadozz körkörösen csiklójával, várd ki, hogy kedvesed széjjelebb tárja lábait azt jelezvén, hogy többet akar, de most azonnal. Folytasd még néhány percig az édes kínzást, és csak utána helyezd be egészen finoman ujjadat.

A férfiak általában egy, vagy több ujjal játszadoznak, de a csukló szerepére nem gondolnak. Amikor saját magát kényezteti szíved választottja, az egész csuklóját mozgatja, még akkor is, ha csupán egy ujjal izgatja csiklóját. A legnagyobb guruk mind tudják, hogy a csukló megfelelő módon történő mozgatása kihagyhatatlan eleme a játszadozásnak.


Tágítsd ki a látókörödet!

Egy igazán jó szerető, tudja jól, hogy a szex nem csupán a fizikai, és a megfelelő technikai érintkezésről szól, hanem annál sokkal többről. Éppen ezért „nem ragadja meg hirtelen mozdulatokkal a választott hölgy kebleit, és nem matat türelmetlenül a bugyijában azon mérgelődve, hogy nem elég nedves - vallja Robert Birch szexológus. - Egy érzéki és magabiztos férfi ennél sokkal gyengédebben bánik kedvesével, és nem riad vissza attól sem, hogy előhozakodjon kreatív ötleteivel, gyengéden irányítja a nőt, kivéve persze, ha ő akar éppen irányítani.”
Érdemes az állati ösztönök helyett belegondolni abba, hogy a szexuális játszadozások tárháza igen bőséges, és a szerelmi együttléteknek nem feltétlenül arról kell szólnia, hogy az a bizonyos dolog bekövetkezzen, és ezzel pont.


Pillangó effektus

Ugyan félénkebbnek tűnnek, ha a szexuális élet orális élvezeteire terelődik a szó, de valójában ők, mármint a hölgyek, is ugyanúgy élvezik a dolgot, mint hímnemű társaik. Ha már alaposan kitapasztaltad, hogy miként kell mozgatnod ajkaidat ahhoz, hogy kedvesedet kiszakítsd a valóságból egy kis időre legalább, büszke férfiként folytathatod jól bevált tevékenykedésed.

Ha viszont bizonytalan vagy ezen az igen kényes téren, és partnernőd sem túl segítőkész, próbáld ki a tapasztaltak által jól ismert Vénusz pillangóként emlegetett technikát. A Vénusz pillangó lényege a következő: puha csókokkal és érintésekkel kényeztesd párodat, és amikor láthatóan felajzott állapotba került, és eljött az akciózás ideje, izgasd csiklóját nyelved, vagy benedvesített ujjaid rövidebb, majd hosszabban tartó nyomásaival. Kérd meg partnernődet, hogy szóljon, amikor izgalmának foka egy tízes skálán elérte a 8-at. Ekkor kezdj finom, körkörös mozdulatokba ízlelő szerveddel vagy ujjaiddal a hüvely tájékán és várd meg, amíg az izgalmi fok visszaesik 8-ról 5-re. Ekkor ismét vedd száddal, kezeddel „kezelésbe” a csiklót. Amikor újra elértek a 8-as fokozatig, helyezd tenyeredet partnered nemi szervére, és ügyesen csúsztasd be ujjadat hüvelyébe. Ujjhegyeddel tapogass ki körülbelül két ujjnyi mélyre hatolva a felső fali részen egy pontot, mert a nők G-pontja általában valahol ott rejtőzködik. Óvatosan nyomogasd ujjaddal ezt a bizonyos pontot, és közben a csiklóját kényeztető mozdulatokról se feledkezz meg! Tudni fogod, hogy mikor hagyd abba. Ha esetleg valamiért nem éreznéd, hogy egész testét remegés járja át, partnered valahogyan akkor is tudatni fogja veled, hogy elélvezett, és ráadásul élete egyik legfelemelőbb orgazmusát élte át.


Várakoztasd meg!

Izgalmasabbá teheti az együttlétet, ha incselkedtek egy kicsit egymással, mielőtt a lényegre térnétek. A nőket kifejezetten szórakoztatja, ha ugratják őket, tehát ha van elég időtök, használjátok ki, és ne siettessetek el semmit.


Tartson tízszer tovább a megszokottnál! A köztudatban valami olyasféle él a tipikus férfiról, hogy elnézegeti partnerét, amíg az megszabadul a felesleges ruhadaraboktól, majd ráveti magát, megragadja a kebleket és gyors, automatikus mozdulatokkal masszírozgatni kezdik azokat, tulajdonosuk legnagyobb unalmára.

Ha igazán le akarod nyűgözni a nőt, tégy máshogy, és lepd meg őt lassú, lágy érintéseiddel! Ha felejthetetlen élményt szeretnél nyújtani partnerednek, a mellbimbó környékén kezdj körkörös cirógatásba, a körök legyenek egyre kisebbek, és az izgató simogatások után érintsd magát a bimbót is. Ahogy ujjaid a kebleken vándorolnak, észre fogod venni, hogy a mellbimbó környéke sötétebb árnyalatúvá válik, a bimbó pedig megkeményedik, merev lesz. Helyezd ujjaidat a bimbó két oldalára, és az érintett tájékokat érzékien, lassan nyomogasd lefelé, közben az ujjaidat húzd fokozatosan szét majd ismét össze. Ha a végletekig szeretnéd fokozni az érzéki gyönyöröket, pár perc elteltével nyelveddel is csiklandozd a bimbókat.


Felhúzhatod kedvesedet már a dolgos hétköznapok elején akár, ha felhívod munkahelyi telefonján, csak hogy részletesen mesélj neki az erotikus élményekről, melyekkel otthon várod majd, ha mindketten végre haza estek. Az elkövetkezendő órákban garantáltan csak és kizárólag piszkos kis szexuális képzelgések foglalják majd le gondolataitokat.


Bánj magaddal is finoman!

Sokat lehet tanulni a maszturbálásból, vallja némelyik szexológus. A legtöbb férfi attól retteg, hogy az együttlét során esetleg idő előtt sül el. Maszturbálással idővel rá lehet érezni az orgazmus közeledtére, így könnyebb lesz szabályozni a „robbanás” bekövetkeztét a szerelmes együttlétek során is. Az alábbi tippek segíthetnek, hogy a legtöbbet hozd ki az orgazmus élményből:


Lassíts le! „A félelem attól, hogy valaki esetleg megneszeli a maszturbáló fiú titkát, vagy netán elkezd azon gondolkodni, hogy miért is tölt a kelleténél több időt a fürdőben, a fiúk többségét arra motiválja, hogy a lehető leggyorsabban elvégezze a „dolgot” – írja Hot Monogamy című könyvében Patricia Love családterapeuta. A sietősen végzett önkielégítéssel az a probléma, hogy ha megszokod a tempót, a kedveseddel történő szeretkezések alkalmával is gyorsabban fogsz reagálni az izgató ingerekre, és esetleg a vártnál hamarabb jutsz majd a csúcsra, ő viszont nem biztos, hogy tud követni. A sietség helyett inkább nyugodt körülmények között vedd kézbe férfiasságod szimbólumát, és maszturbálj akár 20-25 percen keresztül!

Bánj magaddal finoman! Ha önmagaddal nem törődsz igazán, és megszokod a gyors és heves mozdulatokat magányosan a zuhany alatt, akkor előfordulhat, hogy partneredre sem fordítasz elég gondot. Éppen ezért, amikor egyedül vagy, akkor is próbáld kerülni az automatikus mozdulatokat, és gyengéden, közben tudatosan váltogatva kezeidet elégítsd ki nemi vágyaidat!


Állj elő új, vadító ötletekkel!

Most már mágikusan ügyes kezekkel rendelkezel, de partnered biztosan nem bánja azt sem, ha időnként valami újat is felmutatsz. Néha próbáljatok ki új pozíciókat is! Hidd el, kedvesed meg fogja hálálni kreativitásodat.


Néha szökjetek el együtt egy-egy romantikus hétvégére és fedezzétek fel egymást más környezetben is! Szíved választottja felettébb lelkes lesz a kiruccanásokat illetően, te pedig a világ legjobb partijának érezheted majd magad, aki mindig képes elvarázsolni a nőt, akit szeret. Ha a luxusszállodák túl drágáknak bizonyulnak, tessék kimenni a szabadba, próbáljátok ki a kempingezést! Nem is annyira maga a helyszín számít, mint inkább a változatosság és az a tudat, hogy kedvesednek semmin nem kell aggódnia, mert te már minden részletet elrendeztél, és bármelyik pillanatban indulhattok is. Ennek következtében a szerencsés hölgynek nincs más dolga, mint csak és kizárólag a teljes kikapcsolódásra és a testi örömökre koncentrálni, amiből valljuk be őszintén, többek között, te is rendesen profitálhatsz.


A szeretkezés technikai részletei

Miközben izgalmaktól felajzottan a különböző pozíciókat próbálgatjátok, a testi érintkezés alaptechnikáiról, avagy dákód behelyezésének módjáról se feledkezz meg! A monoton lökések kizökkenthetik a nőt az izgalmi állapotukból, főként abban az esetben, ha már a behatolás előtt sem volt igazán ráhangolódva a szexuális együttlétre. A mélységek variálása, a helyes időzítés, a behatolások lendülete, a ritmusra való ráérzés, mind-mind drasztikusan növelheti az élvezeteket kedvesed, és persze a te számodra is. A szexológusok a következő technikára esküsznek: mielőtt nagyon bemerítkeznél, súrold tested büszkeségét a partnered érzékeny testtájához, majd egészen óvatosan és lassan hatolj be hüvelyébe, ezzel fokozva a benne keltett vágyakozását. Az együttlét alatt tarts néha kisebb szüneteket mielőtt tovább folytatnád az érzéki lökéseket, ha célod az, hogy teljesen megőrjítsd a másikat.


Mindig lehet újat tanulni, még akkor is, ha elég tapasztaltnak tartod magad az ágyban, és már nem egy nőnek okoztál felejthetetlen szexuális élményeket. Engedd szabadjára fantáziádat, finomíts technikáidon, hogy túl tégy a már elért eredményeken, és meglátod, kedvesed sóvárogni fog akár csak egyetlen érintésed után is. 

Kapcsolódó cikkek:

Hozzászólások
Ellenőrző kód

iWant

Bejelentkezés

Regisztráció »
Elfelejtett a jelszavam! »

Keresés


Hozzászólások

Sybian-nal a csúcsra törni
Hol lehet ilyen Sybin-t venni. Láttam egy videót, amelyiken egy nő használa, és ...

Erotikus játékok éjszakára
tecccik...

Nászéjszaka tizenhét évesen
Ez nagyon aranyos! :)...


Cikluskóp

nap
Menstruációs kisokos »

Napipóz